Account Manager
til stjerneteam

Har du købmandstalent udover det sædvanlige, og er du klar til at tage ansvar for at drive din egen del af teamets portefølje af internationale og nationale kunder?

Så er du en klar kandidat til stillingen som vores nye Account Manager på en arbejdsplads, hvor socialt samvær og faglig udvikling baner vejen for succes.

Velkommen til WERD

WERD står for We Are Distribution, og det er nøjagtig, hvad vi er. Vi er en distributionsvirksomhed, der siden 1995 har handlet og distribueret IT-hardware af højeste kvalitet til internationale og nationale kunder.

Du finder vores hovedkontor og din nye arbejdsplads i Glostrup. I alt får du 15 passionerede og dygtige kolleger, som sammen driver en hyper-effektiv forretning. Der er godt gang i væksten, og derfor udvider vi nu vores salgsafdeling.

”Hos WERD får du mulighed for at arbejde i en international virksomhed, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Jeg har været her i knap to år, og har mødt en holdånd og vilje til at lykkes sammen, der er helt unik. Derudover er der et team af virkelig dygtige og professionelle mennesker herude, som alle tager godt imod dig og hjælper dig godt på vej i forhold til at tage din salgskarrierre til ”next level”, siger Rasmus, Account Manager.

Skab salg igennem relationer og opsøgende salg og opnå det ”sorte bælte” i Account management

Vi kVi kan tilbyde et karriereforløb med fokus på at blive udlært i alle facetter af Account management. Din primære opgave er at pleje og udbygge de gode relationer til vores købende kunder og opbygge din egen portefølje af kunder – samtidig med at du forhandler de bedste priser på de daglige handler. Det hele foregår i tæt sparring med dine kollegaer.

Er du god til at sælge?

Det er ikke dit kendskab til IT, som giver dig succes i denne stilling. Det er derimod din vilje og evne at opsøge nye kunder, sælge til eksisterende kunder og dit gå-på-mod. Og så er det vigtigt, at du har en god analytisk sans krydret med en økonomisk forståelse, når du laver tilbud til dine kunder.

Selvom din kundekontakt primært er telefonisk, får du også mulighed for at rejse. Ca. 5-10 dage om året holder du fysiske møder, hvor du rejser ud og besøger kunderne eller deltager i faglige konferencer.

The WERD feeling

Vi synes, at det skal være rart at gå på arbejde. Vi er ikke blege for at sige, at fundamentet i WERD bygger på en unik arbejdskultur, som vi gør meget ud af at dyrke – både professionelt og socialt.

”Allerede fra dag 1 vil du mærke den følelse af entreprenørskab, som motiverer os til at yde vores bedste for at nå til et fælles mål. Samtidig har vi et rigtig godt socialt sammenhold – om det er igennem de planlagte arrangementer såsom sommerfest, DHL-stafet eller julefrokost eller blot over et slag bordfodbold i pausen,” siger Account Manager Rasmus.

Den fødte købmand

  • Du er en ambitiøs sjæl med et konkurrencepræget sind, der driver dig til altid at yde dit bedste
  • Du har praktisk salgserfaring – gerne fra telesalg eller retail
  • Du kan selvstændigt styre din portefølje, som var det din egen lille virksomhed, og du bliver drevet af at nå i mål med dine månedlige salgsbudgetter
  • Du er socialt anlagt og trives på en arbejdsplads, hvor det sociale står højt på dagsordenen
  • Du behersker dansk og engelsk

Interesseret?

Kan du se dig selv i rollen som vores nye Account Manager? Så send dit CV og en motiveret ansøgning til hv@henriettevinther.dk mærket: ”Account Manager WERD”. HR-partner Henriette Vinther er ansvarlig for rekrutteringen og afholder løbende interviews. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Henriette på 20 81 20 19.

Vi glæder os til at høre fra dig.