Vil du være en del af vores stjerne-team?

- Og er du sælger til fingerspidserne, selvkørende og har lyst til at være en del af en succesfuld, international virksomhed?

Så har WERD det rette job til dig som Account Manager
WERD er en virksomhed i vækst. Vi blev grundlagt i 1995 og har siden fokuseret på handel med IT Hardware på de internationale markeder. Med i alt 17 medarbejdere på hovedkontoret i Glostrup og en omsætning på over 300 mio. kr. årligt søger vi nu en Account Manager, som kan styrke vores salgsteam yderligere.

Din hverdag hos os
Du vil fra starten blive etableret med en eksisterende kundeportefølje, som du får ansvaret for - det er op til dig, hvordan du servicerer og vækster den. Tætte relationer til dine kunder, hurtige deals og canvas-kald er en del af hverdagen.

Men du er ikke alene; din teamleder vil sikre, at du får den bedst mulige start i din nye rolle og en fortsat konstant udvikling. Og så er hverdagen præget af sparring med teamet og de andre kollegaer i WERD.

Dit fokus vil overvejende være rettet mod internationale IT-virksomheder og distributører, så du får brug for din evne til at omstille dig til forskellige kulturer dagligt. En evne du også bruger - de 5-10 dage om året - hvor du møder dine kunder på kundemøder og konferencer rundt om i verden.

Den rette kandidat
Det vigtigste er egentlig, at du er købmand med stort ”K”, elsker at arbejde selvstændigt - og har et super godt humør.

Dine kvalifikationer er, at du:

  • via tidligere job har stiftet bekendtskab med salg
  • arbejder struktureret og målrettet og er en udpræget selvstarter
  • er den fødte købmand med stor forretningsforståelse
  • behersker dansk og engelsk i skrift og tale på forhandlingsniveau - og gerne flere sprog

Som person er du:

  • Handlekraftig og selvstændig
  • Fokuseret på at nå dine mål og har en udpræget vindermentalitet
  • Ambitiøs
  • En god team-player, der forstår vigtigheden af at samarbejde med dine kollegaer
  • Udadvendt og klar til at bidrage til det sociale liv i WERD

Få et godt og socialt arbejdsmiljø
WERD er en arbejdsplads, hvor fokus på den enkelte medarbejders arbejdsglæde og professionelle udvikling konstant er i fokus. Det skal være sjovt at gå på arbejde, og som person skal man få energi gennem sit arbejde. Der er plads til åbenhed og forskellighed hos WERD, hvilket gør arbejdsmiljøet spændende og sjovt, og der arrangeres løbende sociale aktiviteter, heriblandt sommerfest, koncerter, teambuilding og julefrokost. Hos WERD har vi ligeledes vores egen kok tilknyttet, så vi får hjemmelavet mad hver dag til frokost.

Løn
Vi tilbyder en resultatorienteret løn uden loft. Af personalegoder kan nævnes sundhedsforsikring, pensionsordning samt god frokostordning og massage.

Arbejdssted vil være i Glostrup, 5 min. gang fra Glostrup st.

Tiltrædelse: snarest

Hvis du er interesseret i stillingen som Account Manager hos WERD, så send dit CV og en motiveret ansøgning til hv@henriettevinther.dk mærket: ”Account Manager WERD”.