Account Manager til stjerneteam

Har du købmandstalent op til begge ører, og er du selvstændig nok til at kunne tage en plads i vores kompetente salgsteam? Er du klar til at tage ansvar for at drive din egen del af teamets portefølje af internationale og nationale kunder?

Så er du en klar kandidat til stillingen som vores nye Account Manager på en arbejdsplads, hvor socialt samvær og faglig udvikling baner vejen for succes.

Velkommen til WERD
WERD står for We Are Distribution, og det er nøjagtig, hvad vi er. Vi er en distributionsvirksomhed, der siden 1995 har handlet og distribueret IT-hardware af højeste kvalitet til internationale og nationale kunder.

Du finder vores hovedkontor og din nye arbejdsplads i Glostrup. I alt får du 14 passionerede og dygtige kolleger, som sammen driver en hyper-effektiv forretning. Der er godt gang i væksten, og derfor udvider vi jævnligt vores salgsafdeling.

Faglig udvikling er en stor del af at arbejde hos WERD. Er du det mindste i tvivl om noget, har du altid en håndfuld erfarne kolleger tæt omkring dig. På den måde bliver du den bedste købmand,” siger Maria, Senior Account Manager.

Skab salg igennem relationer og opnå det ”sorte bælte” i Account management
Vi kan tilbyde et karriereforløb med fokus på at blive udlært i alle facetter af Account management. Din primære opgave er at pleje og udbygge de gode relationer til vores købende kunder, samtidig med at du forhandler de bedste priser på de daglige handler. Det hele foregår med god sparring i teamet.

Er du god til at forhandle?
Kunderne ved selv, hvad de vil have, og det er derfor ikke dit kendskab til IT, som giver dig succes i denne stilling. Det er derimod din forhandlings- og distributionsforståelse. Det er vigtigt, at du har en god analytisk sans krydret med en økonomisk forståelse, når du laver tilbud til dine kunder.

Selvom din kundekontakt primært er telefonisk, får du også mulighed for at rejse. Ca. 5-10 dage om året holder du fysiske møder, hvor du rejser ud og besøger kunderne eller deltager i faglige konferencer.

The WERD feeling
Vi sætter en dyd i, at det skal være rart at gå på arbejde. Vi er ikke blege for at sige, at fundamentet i WERD bygger på en helt unik arbejdskultur, som vi gør meget ud af at dyrke – både professionelt og socialt.

Allerede fra dag 1 vil du mærke den følelse af entreprenørskab, som motiverer os til at yde vores bedste for at nå til et fælles mål. Samtidig har vi et rigtig godt socialt sammenhold – om det er igennem de planlagte arrangementer såsom sommerfest, DHL-stafet eller julefrokost eller blot over et slag bordfodbold i pausen,” siger Account Manager Rasmus.

Den fødte købmand

  • Du er en ambitiøs sjæl med et konkurrencepræget sind, der driver dig til altid at yde dit bedste
  • Du har praktisk salgserfaring – måske fra telesalg eller lignende
  • Du kan selvstændigt styre din portefølje, som var det din egen lille virksomhed, og du bliver drevet af at nå i mål med dine månedlige salgsbudgetter
  • Du er socialt anlagt og trives på en arbejdsplads, hvor det sociale står højt på dagsordenen
  • Du behersker dansk og engelsk

Interesseret?
Kan du se dig selv i rollen som vores nye Account Manager? Så send dit CV og en motiveret ansøgning til hv@henriettevinther.dk mærket: ”Account Manager WERD”.

HR-partner Henriette Vinther er ansvarlig for rekrutteringen og afholder løbende interviews. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Henriette på 20 81 20 19.

Vi glæder os til at høre fra dig.